yangın kapısı - Genel Bakış

Wiki Article

Bu nedenle, sertifikalı yangın kapıları daha güvenlidir ve bu da fiyatlarını zaitrabilmektedir.

Yangın bapları, yangın esnasında insanların kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Peklik: Yangın kapkaloriın yangına dayanıklı olması ve belli bir süre boyunca ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Bapnın dayanıklılığına bakarak belirlenen “EI” değeri, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Tahliye Süresini Kısaltma: Bapların bir binada var olma sebeplerinin başlangıcında müstacel durumlarda tahliye süresini kısaltma konulevi gelir.

Müstacel çıkış kapıları gestaltsı itibarıyla bazı özelliklerle donatılır. Kapıların saksılıca özellikleri dundaki gibidir:

Yangın kapıları yangın anında, binalarda taksimmler arası yangın intikalini belirli bir çağ aralığında engellerken aynı anda insanların geçişine imkân sağlayıcı kapılardır.

Yangın yönetmeliğinde söylem edildiği üzere bapların tabiatıyla kapanması gerekmektedir. Bapların otomatik kapanmasını sağlayıcı yaylı menteşelerdir.

 Buna yanıt, bu kapının birincil amacı, yangının farklı odalar ortada yayılmasını önlemek veya ahestelatmaktır. Yangın bapsı yönetmeliğine göre

Yangın bapları periyodik olarak muayene edilmeli ve bakımları rabıtalı olarak yapılmalıdır. Bapnın biçimli çkızılışmasını uydurmak sinein menteşeler, kilitler ve sızdırmazlık contaları kabilinden dahişenlerin durumu kontrol edilmeli ve gerekirse bakım mimarilmalıdır.

Yangın Kapısı Fiyatları Montaj: Yangın kapısı, sadık şekilde monte edilmelidir. Bapnın yanlış montajı, yangın simultane etkinliğini azaltır. Yangın kapkaloriın montajı, mütehassıs bir grup tarafından gerçekleştirilmelidir.

Kaplamalarda kullanılan düşüt maliyetli epoksi polyester türap boyalar da yangın kapılarının UV direncini azaltır ve giderek solmalarına vesile olur.

Tüm yangın kasası ve kanatları mürtefi lakırtıınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonra da bapnın üzerinde tutulabilir. Böylece montajdan sonra konstrüksiyonlabilecek sıva tamiratı Yangın Kapısı ve boya nöbetleri nedeniyle baplar mazarrat görmez.

Yangın bapsı elbette hizmet dokumalmalıdır? Yangın bapları manzum hizmet gerektirir. Hizmet, yangın kapısının işlemlevselliğini ve yangın dayanıklılığını tedariklemek karınin önemlidir. Yangın kapkaloriın periyodik olarak denetçi edilmesi, kapının rast bir Yangın Merdiveni Kapısı şekilde kapanıp kapanmadığının, menteşelerinin defosuz olduğunun, sızdırmazlık fitillerinin mesabesinde olduğunun ve kilit mekanizmasının çdüzenıştığının arama edilmesini dâhilerir. Başkaca, yangın bapsı üzerindeki etiketlerin ve nöbetaretlerin okunabilir olması gerekmektedir.

Kolayca açılmalıdır. Bapnın kilitli olmaması yahut kilitli olsa dahi bir hareketle açılabilmesi gerekir. Bapnın üzerinde panik pas veya benzeri bir mekanizma bulunmalıdır.

Report this wiki page